Elon logo

ÖPPETTIDER    

Mån-fre 10-18  Lör 10-14

KONTAKT

0470-76 28 00

ADRESS

Smedjegatan 2, 352 46 Växjö

Vi erbjuder levererans och installation av dina nya vitvaror!

 
Vi tar även med dina gamla produkter för återvinning när du bokar installation!
 
Våra kunniga och rutinerade installatörer Ove och Jesper ser till att dina vitvaror kommer på plats och blir rätt installerade. 

 

Vår fastighets- och företagsservice

Låt oss ta hand om vitvarorna i din fastighet

Du som har ansvar för en fastighet eller ett företag vet hur viktigt det är att allt fungerar. Kanske hör du till dem som redan vet att vi på Carlssons har jobbat som fackhandelsleverantörer av vitvaror under många år. 

Faktum är att vi hunnit med 40 år i branschen. 

Vi säljer, levererar och installerar vitvaror – och ser till att din professionella vardag blir lite enklare.

 

 

Vi har installatörer som kan sina produkter

Våra duktiga installatörer, Ove och  Jesper, har varit hos oss i många år. De kan sin sak. De jobbar dagligen med leveranser och installationer av vitvaror och har både lång erfarenhet och behörighet. Efter en avslutad installation tar de hand om de gamla produkterna och emballage och håller en kort genomgång med dig om de nya.

 

 

 

Miljö- och energisnåla produkter i vårt sortiment

Vi har noga valt ut produkter och varumärken som vi verkligen litar på. Vitvaror av hög kvalitet somska tåla dagligt slitage under många år. Genom att vara medlemmar i ELON och centrallagret EEL har vi tillgång till alla kända varumärkenoch ka

erbjuda allt från ett standard-sortiment till mer exklusiva val. Som fastighet

sägare behöver du inte ha ett eget lager. Vi får leveranser 5 dagar i veckan och mindre kvantiteter finns i vårt lager.

 

 

Samarbetspartner som sänker dina kostnader 

Är du en byggentreprenör med ansvar för nybyggnation av hus eller för en helrenovering. Vi är gärna med och räknar på helheten. Involvera oss i ett tidigt skede så tar du bäst vara på vår kunskap.

 

 

 

 

 

 

 

 

Testa oss!  Det tjänar du på

Om du tar hänsyn till att vi både levererar exakt när du vill - och installerar, så kan vi vara mycket intressanta när det gäller vitvarulösningar. Vi lämnar självklart fulla garantier och bra avtal på service för dina slutkunder. Vi kan också gärna ha direkt kontakt med slutkund om exklusivare helhetslösningar.