Elon logo

ÖPPETTIDER    

Mån-fre 10-18  Lör 10-14

KONTAKT

0470-76 28 00

ADRESS

Smedjegatan 2, 352 46 Växjö

Vi erbjuder levererans och installation av dina nya vitvaror!

 
Vi tar även med dina gamla produkter för återvinning när du bokar installation!
 
Våra kunniga och rutinerade installatörer Ove och Jesper ser till att dina vitvaror kommer på plats och blir rätt installerade. 

 

 

SVERIGES SNABBASTE KÖK

Att köpa ett kök från Bäcklunda är enkelt, oavsett om du gör allt själv eller om du vill ha vår hjälp. Innan du får hem ditt kök behöver du bara gå igenom 4 steg och det levereras på endast 3-5 dagar. Vilket betyder att du redan nu är ett steg närmare din köksdröm.  

 

VI HJÄLPER DIG MED RITNINGEN

Vår köksritare Johan har en gedigen erfarenhet av kök och vitvaror och vet vad som är viktigt att tänka på när du väljer ut vitvarorna till ditt nya kök. När du köper ett kök från Bäcklunda, får du en helhetslösning och du slipper, om du vill, tänka på detaljerna. Givetvis till priser som tål att jämföras.

 

Kom in och boka en tid eller hör av dig till Johan på 

johan.westergren@carlssons.com eller ring honom på 

direktnummer: 0470-76 28 03

 

 

25 ÅRS GARANTI

Bäcklunda är ett kvalitetskök och därför ger vi hela 25 års garanti på utvalda delar. I 25 års-garantin ingår gångjärn, lådfunktioner, skåpstommar, socklar och täcksidor, vilket är de delar som slits mest på ett kök. För resterande produkter gäller 5 års reklamationsrätt enligt Konsumentverkets rekommendationer. Garantin gäller vid normal användning från leveransdatumet.