Elon logo

ÖPPETTIDER    

Mån-fre 10-18  Lör 10-14

KONTAKT

0470-76 28 00

ADRESS

Smedjegatan 2, 352 46 Växjö

Vi erbjuder levererans och installation av dina nya vitvaror!

 
Vi tar även med dina gamla produkter för återvinning när du bokar installation!
 
Våra kunniga och rutinerade installatörer Ove och Jesper ser till att dina vitvaror kommer på plats och blir rätt installerade. 

 

Vi är medlemmar i ELON

Hos oss hittar du vitvaror från välkända varumärken. Sedan februari 2013 är vi en del av vitvarukedjan ELON. Genom vårt medlemskap i Sveriges största vitvarukedja kan vi erbjuda ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och alltid det senaste inom branschen! Vi har ett brett utbud av varumärken i vår utställning, bland annat från Electrolux, Husqvarna, Bosch, Siemens, Miele, Cylinda och Whirlpool. Hela sortimentet hittar på www.elon.se

 

Handla online eller i butiken

Söker du en speciell vitvara eller hushållsmaskin? Titta in på www.elon.se - där finns hela vårt sortimentet av vitvaror som vi kan beställa till vår butik om det inte finns hemma hos oss! Du kan även beställa varorna direkt i webshopen och få dem leverarade till vår butik eller direkt hem till dig. Det går även att boka leverans och installation direkt på www.elon.se

 

 

5 års garanti

- tryggt och säkert & utan kostnad

Vi på Carlssons vet att det är viktigt att känna sig trygg i sitt köp. Inte bara vid själva köptillfället, utan hela vägen hem. Och ganska så lång tid därefter. Din nya vitvara ska vara en medhjälpare i hemmet under en lång period. Då kan det kännas extra bra att veta att ELON har fem års garanti på utvalda produkter. Kom in i butiken och prata med vår kunniga personal som hjälper dig i valet av vitvara och även med bokning av leverans och installation.

 

 

Vi kan dammsugare

Hos Carlssons hittar ni traditionella dammsugare från alla välkända varumärken som Miele, Philips, Electrolux med flera. Handdammsugare, skaftdammusgare och robotdammsugare, vi har det mesta för effektiv städning av golv. Centraldammsugare inkl. tillbehör som rörpaket etc. har vi från Canvac. Hos Carlssons hittar ni även dammsugarpåsar till de flesta modeller på marknaden. Välkommen till Carlssons ELON i Växjö.